Home Forums Forum 2 Facebook Irá Transmitir Jogo De Futebol Ao Vivo

• This topic is empty.
Viewing 2 posts - 9,511 through 9,512 (of 9,512 total)
  • Author
    888starz_itei
    Guest

Ostro gram tu od pol roku mniej wiecej, wiec chyba moge cos napisac. Wszedlem tu z polecenia znajomego, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Lobby na 888starz jest naprawde spore — mowimy o ponad 4000 automatow, choc nie oszukujmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic, NetEnt i Microgaming sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.

Pakiet powitalny kreci sie wokol 100% doladowania plus jakies 30 free spinow. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu dostajesz troche wiecej. Tylko uwazajcie na jedno — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://spaamarrakech.com/2026/08/28/site-888starzpoland-pl-pelny-przeglad-kasyna-bonusow-i-platnosci]888starz[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.

Kasa schodza od 20 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja wyplacam w krypto bo nie czekam na weryfikacje banku. Kasa z 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Dokumenty trzeba wrzucic — zatwierdzili nastepnego dnia.

Sekcja live to glownie Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, aplikacja tez jest.

Czat na 888starz jest po polsku i to bez translatora. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Licencja to Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale kazdy niech oceni sam.

#507766 Reply
    888starz_wwei
    Guest

Siedze tu od pol roku mniej wiecej, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi link kolega z pracy, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Wybor gier w 888starz jest ogromny — gdzies ponad 5000 pozycji, choc umowmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic, NetEnt i Microgaming sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Book of Dead wisza w topce.

Bonus powitalny kreci sie wokol 100% doladowania plus jakies 30 free spinow. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji warunki sa odrobine lepsze. Tylko uwazajcie na jedno — warunki obrotu to x35-x40, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://swifthomemortgage.com/site-888starzpoland-pl-recenzja-bonus-powitalny-rejestracja-i-szybkie-wyplaty]888starz obrót bonusem[/url] jesli ktos chce porownac.

Kasa minimum to okolo 20-40 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja korzystam z Bitcoina bo nie czekam na weryfikacje banku. Cashout na 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Dokumenty trzeba wrzucic — zatwierdzili nastepnego dnia.

Sekcja live to glownie Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Mobilnie dziala bez zarzutu, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.

Czat na 888starz jest po polsku i to nie brzmi jak automat. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale trzeba miec to z tylu glowy.

Viewing 2 posts - 9,511 through 9,512 (of 9,512 total)
Reply To: Reply #505812 in Facebook Irá Transmitir Jogo De Futebol Ao Vivo
Your information: